2018/08/29

Box edzés

Az ökölvívás avagy boksz harmonikusan fejleszti a testet, növeli a gyorsaságot, állóképességet, mozgáskoordinációt, ügyességet. Fejleszti a gyors felismerést, döntést, gondolkodást. Fegyelemre, önuralomra, bátorságra nevel, segíti az önkontroll, az önuralom, a kitartás, a küzdőképesség kifejlődését. Bokszedzéseinket kifejezetten azoknak ajánljuk, akik egy sporton belül szeretnék megedzeni teljes testüket, megismerni ezt a minden nemében különleges és nagy múltra visszatekintő mozgásformát.

Amit bokszedzéseinkről tudni érdemes

A Cosmos Boxing bokszedzéseit bármely korosztályban és bármilyen tapasztalattal el lehet kezdeni. Szakmájukban elismert edzőink úgy alakítják ki az edzések menetét, hogy az mindenki számára sikerélménnyel teljesíthető legyen, de kellő kihívást jelentsen ahhoz, hogy rövid időn belül jelentős fejlődést érhessenek el. A bokszedzéseken természetesen lehetőséged van küzdelemre is, illetve megtanulhatod a nemzetközi ökölvívás szabályai szerinti játékot professzionális edzőink szakértelmének köszönhetően.

Bokszedzés küzdelem nélkül? Lehetséges!

Szeretnéd levezetni a feszültséget egy zsák társaságában? Csak hobbiként tekintesz a küzdősportra? Bokszedzéseinken nem kötelező részt venni küzdelemben, felkészítő és tisztán zsákos bokszedzéseink biztosan elnyerik tetszésedet.

Milyen felszerelésekre lesz szükségem?

Boksztermünkben minden felszerelést – ingyen – biztosítunk az edzések időtartamára, kesztyűt és védőfelszereléseket is. Küzdelemmel egybekötött edzéseink esetén sem kell aggódnod a sérülésveszély miatt, hiszen védőfelszereléseink garantálják biztonságodat.

Mikor csatlakozhatok?

Bármikor! 🙂 Bokszedzéseinket bármiféle előképzettség nélkül, bármelyik időpontban látogathatod. Reggeli és esti edzéseinknél egyaránt figyelj arra, hogy szervezeted fel legyen készülve az igénybevételre – mindenképpen javasoljuk, hogy edzés előtt megfelelő minőségű és mennyiségű táplálékot vegyél magadhoz. Táplálkozási tanácsokkal kapcsolatban bátran keresd edzőinket!


Box edzés
Megosztás: