2018/08/29

Női box

Női boxedzőnk: Dömsödi Renáta (ökölvívó szakedző és WBO és IBF világbajnok és kétszeres profi magyar bajnok).

Telefon: +36205392424

E-mail: renatafree@gmail.com

A Cosmos Boxing Boxterem kifejezetten nőknek szóló boxedzéseket is tart. A box egy tökéletes edzésforma és küzdősport, amit nem csak az önvédelemben szerzett jártasságért, de a teljes test átmozgatásáért is javasolunk a hölgyeknek. Természetesen a vállalkozó kedvűek bátra belevághatnak velünk a box elsajátításába, a szabályok, technikák megtanulásába és a versenytörekvéseket is támogatni fogjuk.

Kiknek ajánlott a női boxedzés?

Olyan lányoknak és nőknek, akik szívesen vetnék bele magukat egy nagy múltra visszatekintő küzdősport rejtelmeibe és emellett szeretnék átmozgatni testüket, növelni állóképességüket. Az ökölvívás nem csak szimplán harc és küzdelem, hanem a fegyelem és tisztelet sportja. Megkeményíti az elmét, ellenállóvá tesz, kitolja a tűréshatárokat.

Féltem a testemet és arcomat a sérülésektől. Biztos jó ötlet ez?

Tökéletes biztonságban leszel, ezt garantáljuk! Mint minden küzdősportban, a női ökölvívásban is adott a lehetőség az egyéni gyakorlásra – zsákos edzés, árnyékboksz, állóképességet fejlesztő mozdulatsorok, technikai gyakorlatok és még sorolhatnánk. A szabályok betartása mellett biztosítunk számodra védőfelszerelést, megmutatunk mindent, amit tudnod kell és fokozatosan felkészítünk. Így megőrizheted szépségedet, mégsem maradsz ki egy igazán izgalmas elfoglaltságból.

Ha úgy érzed, hogy számodra ennyi elég is, nem szeretnél küzdelemben részt venni, megnyugtatunk – ez senkinek sem kötelező! 🙂 Ha keményebb fából faragtak és szeretnél komolyan elmélyülni a boxmeccsek világában, akkor ehhez minden segítséget meg fogsz kapni. Különös gonddal védjük majd a melleidet, arcodat és az övön aluli tájékot.

Rendben, húzzunk kesztyűt és csapjunk oda! Mit kell tudnom? 🙂

Nagyon fontos, hogy nálunk semmiféle előzetes tapasztalatra nincs szükséged a női ökölvívás terén, sőt az még jobb, ha teljesen kezdőként érkezel, hiszen szakmailag magasan elismert edzőink így profizmusuk teljes tárházát akadályok nélkül átadhatják Neked. Boxedzéseinkre bármikor becsatlakozhatsz, illetve lehetőséged van személyi edzésen részt venni egyéni időpontban. Ne ijedj meg, kezdőként nem leszel félholt az edzések végén, minden hölgyet a saját edzettségének megfelelő szinten kezdünk el felkészíteni az állóképességi edzésekre. Ugyanez igaz a megfelelő életmódra is – edzőinktől szakadatlanul fogod kapni a tanácsokat, hogy hogyan is kell sportolói életvitelre átállni. Ne feledd, hogy edzésre mindig úgy érkezz, hogy ettél és ittál, nem szeretnénk, ha az energia-hiány miatt nem tudnád élvezni a szuper felszabadító boxedzést…

Apropó kesztyű… nekem nincs olyanom. Vennem kell?

Dehogy! 🙂 Persze tudjuk, idővel úgy rá fogsz kapni az ízére, hogy biztosan saját kesztyűre vágysz majd – de eleinte nyugodtan használhatod a boxterem saját felszereléseit, méghozzá ingyen és bérmentve. A felszereléseket természetesen rendszeresen fertőtlenítjük!

Árak és órarend


Női box
Megosztás: